Kundtjänst


Vad är DejtMig.se?

DejtMig.se hittar de bästa matchningarna till en bra dejt!
DejtMig.se vänder sig till singlar som letar efter en bra dejt som har goda förutsättningar att utvecklas till något mer än så (fjärilar i magen, en flirt eller något annat).

På DejtMig.se kan du hitta en dejt utan att lägga ner en tidsepok på att söka mellan tusentals profiler. Här skapar vi bra relationer genom ett matchningssystem som har din personlighet och dina preferenser som utgångspunkt.

Hos oss slipper du sitta och skriva långa mejl fram och tillbaka i flera månader för att ta reda på om det finns goda förutsättningar för en bra dejt. Du behöver inte heller slösa bort din tid på oseriösa profiler som endast skapats som ett tidsfördriv.

Ståndpunkter och värderingar står i centrum
För många singlar är det en utmaning att skriva en intressant och fängslande profiltext som får respons. Hos DejtMig.se är det helt annorlunda eftersom du här relaterar till ett antal påståenden och dina svar kommer att hjälpa sökmotorn att hitta de personer som passar dig.

Utvecklat av kvinnor
Tekniken som DejtMig.se använder sig av för att hitta matchningar har utvecklats av kvinnor och bygger på ett omfattande frågeformulär där du definierar dina ståndpunkter till ett antal påståenden. T.ex. ”Jag vill helst bo i en storstad” eller ”Jag vill ha fyra barn”. Det hela mäts i procent och därefter matchas du ihop med de profiler som bäst motsvarar dina svar och kriterier.

Företaget bakom DejtMig.se
Den danska versionen av DejtMig.se startades år 2005 av Kira Linderoth och Marianne Hauge Jørgensen. Idag drivs hemsidan av företaget DateMig.dk ApS som har sitt kontor i Ålborg. 

 

Tillbaka till översikten. Kanske dessa frågor och svar också kan hjälpa?
Fann du inte svaret? Klicka här för att skriva till oss.