Kundtjänst


Vad är DejtMig.se?

Dejtmig.se hittar den perfekta matchningen till en lyckad dejt!

På Dejtmig.se behöver man inte söka bland 1000-tals profiler för att hitta en bra dejt. Här skapas de bästa kontakterna med hjälp av ny teknologi.

 

På de traditionella dejtingportalerna sitter singlar i månader och skriver långa brev till varandra – för att slutligen mötas och konstatera att den andra personen inte var den man hoppats på och drömt om. Eller också sitter man och kommunicerar med bluffprofiler som enbart upprättats på skoj eller som tidsfördriv.

På Dejtmig.se handlar det om värderingar och åsikter

Singlar har ofta problem med att förmedla sig själv, och det slutar med att de skriver en meningslös profiltext som ingen ids svara på. På Dejtmig.se är det helt annorlunda. Här skall man förhålla sig till några påståenden där det svar man ger hjälper sökmotorn att hitta den eller de personer som matchar ens profil bäst.

Tekniken utvecklad av kvinnor

På Dejtmig.se skall man definiera sina åsikter gentemot några påståenden i ett omfattande frågeformulär. T.ex -Jag vill helst bo i en storstad, eller -Jag vill ha flera barn. Under varje påstående finns en slider som man flyttar på med hjälp av muskursorn till den punkt på slidern man anser att bäst passar ens egen åsikt. Detta mäts i procenter och därefter matchar sökmotorn svaren till de profiler som motsvarar ens egen.

Företaget bakom Dejtmig.se

Dejtmig.se startades 2005 av Kira Linderoth och Marianne Hauge Jørgensen. I dag drivs hemsidan av företaget DateMig.dk ApS, som har kontor Aalborg i norra Danmark.Tillbaka till HjälpguidenKanske dessa frågor och svar också kan hjälpa?
Fann du inte svaret? Klicka här för att skriva till oss.


Telefonsupport: (0) 406741846
Öppningstider: Måndag - Fredag 10.00 - 16.00