Kundtjänst


Vad är DejtMig.se?

DejtMig.se finner de bästa matchningarna till en bra dejt!
DejtMig.se vänder sig till singlar som letar efter en bra dejt. En dejt som kanske slutar med att vara precis den där dejten som utvecklar sig till något alldeles extra. /Fjärilar i magen/

På DejtMig.se kan du finna en dejt utan att lägga ner en tidsepok på att söka mellan tusentals profiler. Här skapar vi bra relationer genom ett matchningssystem som har utgångspunkt i din personlighet och dina preferenser.

Hos oss slipper du att sitta i månader och skriva långa e-postmeddelande fram och tillbaka för att ta reda på om det kan bli en bra dejt. Du kommer inte heller att spilla tid på oseriösa profiler som endast är skapade för att fördriva tiden.

Ståndpunkter och värderingar står i centrum
För många singlar är det en utmaning att skriva en intressant och medryckande profiltext, alltså en text som får respons. Hos DejtMig.se är det helt annorlunda. För här relaterar du till ett antal påståenden och dina svar kommer att hjälpa sökmotorn att hitta de personer som passar dig.

Utvecklat av kvinnor
Tekniken som DejtMig.se använder sig av för att finna matchningar, har utvecklats av kvinnor. Tekniken bygger på ett omfattande frågeformulär där du definierar dina ståndpunkter till ett räcke påståenden. Exempelvis: Jag vill helst bo i en storstad eller Jag vill ha fyra barn. Det hela mäts i procent och därefter matchas du ihop med de profiler som bäst motsvarar dina svar och kriterier.

Företaget bakom DejtMig.se
Den danska versionen av DejtMig.se startades upp år 2005 av Kira Linderoth och Marianne Hauge Jørgensen. Idag drivs hemsidan av företaget DateMig.dk ApS, som har sitt kontor i Ålborg.

 

Tillbaka till översikten. Kanske dessa frågor och svar också kan hjälpa?
Fann du inte svaret? Klicka här för att skriva till oss.


Telefonsupport: 040-674 1846
Öppningstider: Måndag - Fredag 10.00 - 16.00